Heb jij je energiecontract wel eens overgesloten?

Ik dus niet. Ik vind het lastig. Ik weet er te weinig van. Ik vertrouw al die mensen aan de telefoon niet en ze zijn me te “verkoperig”. Toch hoor je van iedereen dat het verstandig kan zijn en je er enorm mee kan besparen. Zeker als je bij één van die grote zit. Daar zit ik dus al jaren bij….

Ik denk altijd dat als ík zoiets doe, direct het licht uitvalt enzo. En dat ik, ik  weet niet hoeveel moet betalen voordat ik weer aangesloten word. Of één of ander wurgcontract aangesmeerd krijg, voor minstens 5 jaar.
Allemaal excuses! Echt. Alleen maar excuses!!! Lekker makkelijk om me achter te verschuilen. Ik doe het wel een andere keer. Ergens weet ik natuurlijk ook wel dat het allemaal niet zo dramatisch slecht is.

Maar de werkelijke reden is, dat ik geen zin heb me er eens in te verdiepen. Er eens écht voor te gaan zitten. En om uitleg vragen aan iemand die het wél weet en onafhankelijk is! Als ik al eens  begon, snapte ik het niet helemaal en vroeg vooral ook geen hulp.

Weet je, zo is het met je testament en je pensioen ook. Het is lastige materie en je kunt het niet direct overzien. Maar…, je verdiept je er ook niet in! Dus weet je niet of deze zaken echt goed voor je geregeld zijn? www.mijnpensioenoverzicht.nl  bijvoorbeeld geeft heel veel informatie. Je kunt hier jezelf laten stoppen met werken, jezelf laten overlijden, werkeloos maken etc..

Inmiddels ben ik niet overgestapt naar een andere energieleverancier maar heb ik wel een cashback van   € 175,- en een lager tarief dan ik had. (Ook zelf even nagekeken natuurlijk..) En weet je, het viel best mee..!

Stel je het steeds maar weer uit? Waar moet ik beginnen? Met wie praat je erover?

Wil je hierover wel eens met me sparren zodat je direct weet of jij het slimmer kan doen? Dat kan!

https://hannekebekke.nl/gratisinformatiegesprek/