Skip to content

Eindelijk alles goed geregeld!

Nu je alleen bent denk je steeds vaker na over je eigen (nieuwe) financiële plaatje en een testament. Het lijkt ook wel of je er steeds vaker over hoort en overal over leest. Hoe zit het ook alweer precies met jouw en zijn pensioen na de scheiding?

Je weet natuurlijk wel wat je inkomen is, dat is net uitgezocht. Maar voor hoelang is dat eigenlijk en wat is alles waard in de toekomst? Is dit wel genoeg om gewoon goed te kunnen leven. Straks moeten je kinderen nog bijspringen, je moet er niet aan denken.

 

Wat betekent het eigenlijk echt voor jou?

Je worsteling wordt steeds groter, je moet nodig deze dingen eens op de rij zetten. Maar ja, je hebt weinig tijd en begrijpt het ook niet altijd allemaal.

hanneke-bekke-background-2-mobiel

Voelt het voor jou niet fijn om je hele hebben en houden bloot te geven aan je familie, je kinderen of je vrienden? Dus schuif je het maar weer voor je uit.
Toch weet je: “ik moet hier iets mee, ik moet de zaken regelen”

En nu knopen doorhakken!

Je hebt behoefte aan inzicht, rust en controle. Je wilt weten hoe het zit en hoe het werkt én dat het goed geregeld is als jou iets overkomt.

Hoe zou het voor je zijn als je je eigen financiële plaatje voor nu en de toekomst helemaal helder hebt. Dat je weet of jij ook een testament zou moeten maken en wat je hiermee regelt en welke stappen je dan moet nemen. Dat je in vertrouwen over je financiële zaken kan praten met iemand die je met kennis en kunde hierbij kan helpen. En je uiteindelijk ook makkelijker zelf het gesprek aangaat en kunt zeggen: “Alles wat je van me moet weten als mij iets overkomt zit in die map”.

Ga met me in gesprek, dan heb je met dit traject eindelijk alles goed geregeld!

Wat houdt het traject precies voor jou in:

 • Duur is 3 tot 4 maanden
 • 3 persoonlijke gesprekken van ca. 1,5 uur
 • Overzichtelijk financieel en testament rapport met concrete aanbevelingen en actielijst
 • Contacten voor jou leggen en onderhouden met jouw notaris (als je dat wilt)
 • (Telefonisch) gesprek in begrijpelijke taal om de conceptakten die je van de notaris krijgt te bespreken
 • “Alles wat je moet weten en nodig hebt als mij iets overkomt” map
 • Je investering voor dit traject bedraagt € 968 inclusief BTW.
  Je mag ook in 4 termijnen van € 245 inclusief BTW betalen.

Dit traject zal je direct al veel opleveren, namelijk:

 • Rust in je hoofd omdat je het snapt en weet waar je het over hebt; je hebt je eigen financiële plaatje helder zodat je niet bij elk etentje of vakantie afvraagt: Kan dit eigenlijk wel?
 • Grip op je eigen nieuwe financiële situatie niet alleen nu maar ook voor later. Je weet precies wat je uit kunt geven, dat maak het makkelijk een beslissing te nemen over je geld. Dat geeft je vrijheid en zelfvertrouwen.
 • Rust omdat je precies hebt vastgelegd wat je wilt als jou iets overkomt. Dit lastige gesprek voer je nu veel makkelijker en duidelijker met de mensen om je heen.
 • Het bespaart je tijd en vaak ook nog geld.

Alles wat je moet weten als mij iets overkomt Map:

Wil jij zaken voor mij regelen als mij iets overkomt?
Als je geen partner hebt maakt deze vraag je vast wel eens angstig en ongerust. Herken jij dat? Elke keer als er iemand in je nabijheid overlijdt en zeker nú in deze rare tijd dat je ’s nachts weer naar het plafond ligt te staren. Of maak je je extra zorgen om je ouders? Je moet die zaken toch echt eens regelen.

Waar begin ik? Wát moet ik precies regelen? En wie gaat dat voor mij doen? Een heel goed begin is het invullen van de vragen in deze map. Hoe waardevol is het voor jou als je bij ingrijpende gebeurtenissen in je leven kunt zeggen, alles wat iemand moet weten heb ik over nagedacht en opgeschreven. Mijn gegevens, mijn wensen en mijn belangrijke documenten. Je zult zien als je over dingen nadenkt, ze opschrijft, bespreekbaar maakt het je enorm veel rust en duidelijkheid geeft.

Ik zou het nú doen!

 

Map Hanneke Bekke

✓ Een kant en klare map voor een investering van €47,-
(excl. eventuele verzendkosten)

✓ Je ontvangt hiervoor de “Alles wat je moet weten als mij iets overkomt map” én je krijgt de mogelijkheid om jouw vragen aan mij te stellen.

✓ een 20 minuten online- of telefoongesprek.